به گزارش روابط عمومی شرکت حفاری شمال _ با اعلام آیت میر فردی مدیر پروژه گلخاری در آستانه عید سعید فطر و مقارن با روز ملی خلیج فارس عملیات حفاری اولین چاه آغاز شد.
مدیر پروژه گلخاری شركت حفاری شمال افزود: عملیات حفاری چاه گلخاری 20 به عنوان اولین چاه از 13 چاه توسعه ای و 2 چاه تعمیری بسته های تحت الارض پروژه توسعه میدان نفتی گلخاری در بامداد روز جمعه 9 اردیبهشت 1401 به حول و قوه الهی و به دست پرتلاش دست اندرکاران شرکت حفاری شمال آغاز گردید.
در حال حاضر دستگاه حفاری NDC-110 شرکت حفاری شمال با استقرار در موقعیت W063N این میدان نفتی در حال حفاری حفره 36 اینچ می باشد.
وی افزود: پروژه گلخاری یکی از بزرگترین و چالشی ترین میادین در مجموعه بسته های موسوم به توسعه 28 مخزن شرکت ملی نفت ایران از لحاظ پیچیدگی های عملیاتی بوده و کارفرمای آن شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب می باشد که کلیه مراحل طراحی، تامین کالا، خدمات فنی و دکل حفاری و همچنین ساخت جاده های دسترسی و چاه محل توسط متخصصان شرکت حفاری شمال انجام شده و کاملا ایرانی است .
گفتنی است سازندهای هدف مخزنی در این میدان نیز آسماری و جهرم تعریف شده اند.